God kveld, godtfolk!

Ja, dette er da min første post på denne iherb-bloggen! Jeg var utrolig heldig med både mail og blogg, iherb var ikke tatt som hverken mailadresse eller som bloggadresse! Hurra for det:) Håper jeg ikke havner oppi noe problem med opphavsrett ;)

Litt av poenget med denne bloggen er rett og slett å komme med tips til hva jeg har handlet på iherb.com, hva jeg har lyst til å sjekke ut på iherb, hva DU bør kjøpe fra iherb, iherb-tips jeg får fra dere lesere, rett og slett alt jeg finner interessant med iherb! Iherb, iherb, iherb ;)

Jeg er vel hva man kan kalle en newbie når det kommer til iherb, jeg har ikke handlet der i flere år, kjenner til alle merkene de selger, eller kan reglene for shipping utenat. Det håper jeg kommer etterhvert ;)

For de av dere som er interessert i å sette dere inn i reglene for shipping (som kanskje kan lønne seg), vil jeg varmt anbefale siden til Mjuuugly, mjuuugly.blogg.no. Hun har også mange fine iherb-tips som dere også kan sjekke ut, frem til jeg får postet mine egne. Jeg får nemlig mye inspirasjon fra henne :)

Inntil da får dere ha en fin kveld videre!
Vi snakkes, iherb.fans :)

- Ine

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits