Chlorella og bygg-gress in da house!

I dag fikk jeg en etterlengtet pakke fra gojiking (nei, jeg bestiller ikke bare fra iherb;))!

Chlorella og bygg-gress! Herlighetene kostet meg 20,18 pund (£), altså ca 188 kroner. Da fikk jeg 125 gr Chlorella og 250 gr bygg-gress, also known as barley grass. Hurra! Gleder meg til å begynne på herlighetene :)Siden jeg aldri har gått på det her før vil jeg begynne med veldig lave doser i begynnelsen, 1/10 teskje dag 1, så 2/10 teskje dag 2 osv, fram til dag nr 10, hvor jeg skal kunne kjøre på med én teskje ;) Dette blir spennende dere!

Bygg-gresset :-)I tillegg til at bygg-gress inneholder klorofyll og en hel haug med vitaminer, mineraler og enzymer, mener man også at bygg-gress har 30 ganger mer vit. B1 enn det melk har, 3.3 ganger så mye vitamin C, og 6.5 ganger så mye karotenoider som i spinat, pluss nesten 5 ganger så mye jern. Kilde: http://barleygrass.gojiking.co.uk/.
Føler at jeg enda har mye å lære om bl.a bygg-gress, og jeg gleder meg! Denne her blir uansett morsom å prøve ut :)


Chlorellaen.Chlorella er en blågrønn alge som er rikt på bl.a klorofyll, b-vitaminer, c-vitaminer, og jern.
Klorofyll (som er det som gjør planten grønn) er veldig likt hemoglobiner, som er et protein man finner i de røde blodcellene våres. Hemoglobiner "bærer" oksygenet rundt omkring i kroppen vår, og klorofyllet har samme funksjon. Klorofyllet kan også brukes til å danne flere røde blodceller i kroppen vår, og blir av enkelte anbefalt å bruke i behandling av anemi.
Chlorella kan også brukes som en slags renselse i kroppen, eller for å gå ned i vekt, få litt ekstra energi i hverdagen, eller rett og slett bare brukes som en frisk og grønn start på dagen ;)
Jeg skal bruke det mest som en frisk start på dagen, og tar alt annet som en bonus ;)

 

3 kommentarer

Mjuuugly

24.sep.2010 kl.12:36

Wiii, så moro! (Eventuelt) ;) Husk, man kan spise masse snacks som ikke inneholder sukker <:D

Silje Silje

25.sep.2010 kl.21:19

sv: Så bra du likte dem :-)) Ja pleier å rulle en del av kulen e i hampfrø, en del i litt salt, og en del som dyppes i sjokolade og kokos. Herlig!

iherb

25.sep.2010 kl.23:59

Det var fantastisk herlig også! Men jeg har ikke helt turt å prøve meg på å dyppe det i salt ennå da ;) Syns det er så mye smak i himalayasaltet at jeg er redd det vil bli -for- salt? Men blir kanskje mildere om man bare strør det over istedet?

Skriv en ny kommentar

iherb

iherb

23, Rygge

Jente på 23 år, nysgjerrigheter består av; Superfood,Iherb.com, glutenfri mat, gjærfri mat, sukkerfri mat, mat uten tilsetningstoffer og kosthold generelt, men på denne bloggen vil dere kanskje aller mest ta del i hva jeg finner av skatter på iherb.com o.l sider :)

Kategorier

Arkiv

hits