Supermat-foredrag part 1

Phew! I dag har det vært en slitsom dag, uten at jeg egentlig har gjort så mye slitsomt.
Jobbet på helsekosten fra 10 til 15, og så var det å dra på visning av leilighet kl 17. Jeg og en kompis av meg driver å leter etter leilighet sammen, og nå tror jeg vi har funnet en! Den ligger midt i Moss sentrum, og er ganske fantastisk sånn sett. I tillegg ligger den i en toppetasje. Jeg -hater- nemlig kjellerleiligheter, så jeg håper virkelig vi får den her, så vi slipper å tenke mer på det.
Visningen++ tok uansett noen timer, og jeg kjenner jeg enda er litt gira, så har prøvd å ta meg en kopp te Nordic Sunset Soothing Formula, og håpe at den skal roe meg litt ned. Apropos Super Nature, det er kanskje på tide å fortelle litt om foredraget jeg var på i går!

 I går var jeg nemlig på plass i Oslo, nærmere bestemt Amatisenteret i Øvre slottsgate 4, for å få med meg Sara Chackos foredrag om supermat! Sara Chacko har, som dere fleste kanskje vet, skrevet en bok sammen med Trine Berge som heter Supermat.

Dette foredraget var kun for oss som jobber i helsekost-bransjen, nærmere bestemt Sunkost, for å gi oss litt tips om hva vi kan gi av tips til kunden, og også for å gi oss mer kunnskap om Supermat generelt. Det var rett og slett et veldig informativt kurs!

(Det jeg kanskje irriterte meg litt over til tider var at jeg følte hun synset mye, og henviste veeldig lite til forskning de (forhåpentligvis?) hadde gjort. Jeg er litt sånn at jeg må helst ha et "bevis" i form av forskning o.l, istedenfor å bare mene at "sånn er det" fordi de har hatt noen kunder som sier det, eller erfart det selv. Vi er jo alle forskjellige individer, og erfarer ikke alltid det samme. 
Noen ganger følte jeg dessverre også at hun snakket lite spesifikt.  Et eksempel er når hun bl.a snakket om plantepigmenter, og sa at "plantepigmenter går rett til hjernen, og gjør forskjellige ting der". Hvilke ting, da? Kan være fordi jeg alltid er veldig interessert i å vite hele aspektet av en "ting", men ;) Smaken er som baken!)

Nok "kritikk"! Bortsett fra dette småpirket var hun ufattelig kunnskapsrik! Hun kunne masse og var veldig flink til å snakke og henvende seg til oss. Det var absolutt ikke et kjedelig foredrag! Mat fikk vi også, jeg klarte tilogmed å ta et bilde av maten ;)

Salat, kylling og rustikkbrød med rød tomatsaus (oppskriften på tomatsausen finner du i Supermat-boken) + en majones/saus som var faantastisk god :)


De var også veldig flinke til å gi oss påfyll av denne drikken her! Noe som vil gjette hva som er i den? :) De var faktisk SÅ flinke til å gi oss påfyll, at blæra mi nesten sprengtes innen jeg kom meg hjem.


Det var dessert også, men den desserten forsvant dessverre før jeg rakk å ta bilde av den, men hadde dere smakt den, hadde dere skjønt meg, for den var nyy-hy-yydelig! Men jeg kan ihvertfall fortelle (og huske;)) at det var raw ostekake. Nam! Lagd etter Saras oppskrift visstnok :)

Vi fikk også et fint hefte til å notere i mens hun snakket om de forskjellige produktene de selger;

+ mine skriblerier. Jeg har en helt fortreffelig håndskrift.

Vi fikk også en helt fantastisk goodie-bag! :)Innholdet var, som dere ser på bildet, en liten tester med Purely Greens, bygg-gress i kapsler, avskallede hemp-frø, en fantastisk god bar , og de to teene, Soothing Formula og Power Formula.

Jeg skal se om jeg klarer å få noe sammenheng i det jeg har notert meg ned i heftet, men dét får bli en annen dag, for nå er denne kroppen trøtt og sliten! Men det kan dere glede dere til, for som sagt hadde hun utrolig mye spennende å fortelle!
Og så må dere gjerne huske på å krysse fingrene for meg ang. leilighet ;)

Div andre bilder fra kvelden.


En butikk med et utroolig utvalg, men også noe av de sykeste prisene jeg har vært borti. Kanskje fordi jeg er bortskjemt med iherb ;) Men jeg må bare si det, denne baren kostet kr 34,- i butikken, mens på iherb kan dere se (etter litt omregning og valutasjekking) at hver bar kun koster 7,- kr. Sykt.com.


Slik så det ut der Sara stod og prata for oss:) Med en hel haug av produktene lina opp!


Var dekka på så fint til oss med hefter og bestikk og en magisk drink ;)

Vil til slutt legge til at Kine, getjuicing.blogg.no også var på foredraget i går, og har skrevet et utrolig fint innlegg om det. Anbefales! :)4 kommentarer

åååååh skulle ønkse jeg var det! :D

Kine - get juicing

30.sep.2010 kl.12:35

sv: Jeg jobber på CCvest senteret, jobber ikke fulltid jeg heller pga studier utenom, men ville egentlig jobbet mer ..:)

Der fikk du også skrevet et innlegg ja:D Jeg tror egentlig at Sara kunne stått og snakket mye mer spesifikt om hver ting,men at hun ikke fikk tid..hun hadde nok mer på hjertet enn det hun rakk å si på foredraget, og veldig mange produkter hun skulle gjennom.. Men virket jo som hun skulle komme med en ny bok snart, så kanskje det står litt mer spesifikke beskrivelser i den..kan jo håpe:) Det med at plantepigmenter går rett til hjernen kan være litt vanskelig å forklare til f.eks kunder når vi ikke vet helt selv hva som ligger i det,enig i det..hehe.

Janicke

01.okt.2010 kl.16:08

Sv: Takk for koselig kommentar på bloggen!! Jeg vet ikke hvordan den hvite steviaen er behandlet, men noe har de nok gjort siden det er bladene som blir brukt på planten. Jeg liker det grønne rå steviapulveret best. Det er også utrolig søtt, men med en "reinere" smak. Bedre ettersmak. Kan anbefales!!!

Fint innlegg! Litt misunnelig på foredraget dere var på..hehe :-) Jeg elsker supernature butikken, men handler heller på iherb pga prisen. I våres når jeg oppdaget superfood handlet jeg mye i nettbutikken til Supernature..men synes faktisk jeg får varene fortere fra USA. Prisen er veldig viktig for meg siden vi er 4 stk. i familien som bruker produktene.

Gleder meg til å følge bloggen din videre!!

Ninian

19.okt.2010 kl.13:30

Jeg syntes foredraget var helt fantastisk! Tar det for gitt at hun ikke hadde tid til å gå inn på detaljene , pluss at det sikkert er store sprik i kunnskapnivået til oss som var der. Noen (jeg også) kunne gjerne hatt tusen ekstra spesifikke detaljer, mens andre slet sikkert med å fatte de tingene hun sa. Så da blir det et kompromiss. =)

Skriv en ny kommentar

iherb

iherb

23, Moss

Jente på 23 år, nysgjerrigheter består av; Superfood, Iherb.com, glutenfri mat, gjærfri mat, sukkerfri mat, mat uten tilsetningstoffer og kosthold generelt, men på denne bloggen vil dere kanskje aller mest ta del i hva jeg finner av skatter på iherb.com og lignende sider :) Kontakt: iherb@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits