Sjokosjokk

Lagde nettopp det som må være verdens beste sjokokuler, funnet på bloggen til superlivsstil.blogspot.com, og nå DØR jeg. Spiste altfor mye!

I dag har det blitt sen godterilaging, fordi jeg og kompisen min måtte rett etter jobb kl 18 kjøre til Jessheim for å hente en sofa vi fant på finn.no. Gratis! Var absolutt verdt turen, selv om det første til sen godterilaging, etterfulgt av et kraftig sjokosjokk.
Bilder og slikt kommer i morgo ;) Nå er det snork!

2 kommentarer

sov godt :)

Veronica

16.okt.2010 kl.21:22

Skal ikke mye rå sjokolade til har jeg funnet ut ! Helt sykt hvor det metter. sjekk ut mulu som ligger på min blogg, den er knøttliten (jeg vet den er i norge men den er jo skamdyr, kjøp der jeg kjøpte heller!). 3 ruter holdt lenge til en porsjon. Ikke at jeg er så grisk at jeg hiver i meg masse sjokolade på en kveld, men det var sjokkerende lite. Tok en bit til, men det ble kvalmt.

Skriv en ny kommentar

iherb

iherb

23, Rygge

Jente på 23 år, nysgjerrigheter består av; Superfood, Iherb.com, glutenfri mat, gjærfri mat, sukkerfri mat, mat uten tilsetningstoffer og kosthold generelt, men på denne bloggen vil dere kanskje aller mest ta del i hva jeg finner av skatter på iherb.com og lignende sider :) Kontakt: iherb@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits