Søsterbesøk og energikonfekt with a twist

I dag hadde jeg besøk av søstern min, hvor hun bl.a fikk se den nye leiligheten :) Hun rakk bare en kjapp tur, men ikke kjapp nok til at vi ikke rakk å lage noe superfood! Hun er minst like frelst som meg, og det er alltid så koslig å leke med henne, særlig når vi alltid har noe nytt innenfor emnet supermat å anbefale til hverandre.

Jeg anbefalte henne også minst fem nye superfood-blogger å lese, og på bloggen til Love Eat Pray fant vi noe vi ville prøve! Energikonfekt! Men vi forandret litt på oppskriften, og jeg kaller det derfor energikonfekt with a twist:)Originaloppskriften var som følger:
Ca 2 dl hver av gojibær og cashewnøtter u/salt (originaloppskriten sier 3 dl goji og 1 dl cashew, men jeg tok like mye da jeg ikke likte så godt smaken av goji. Men man smaker dem overhodet ikke, så kunne nok godt holdt meg til oppskriften)
4 ss aktivert bygg
4 ss kokosolje, usmeltet (jeg tok litt mer da jeg droppet agave)
1 ss agave (jeg droppet dette)
2 ss palmesukker (jeg tok litt mer av dette)
Jeg tok også i hampfrø, vaniljepulver og himalayasalt.

Mens vi gjorde pittelitt om, og da ble den slik:

1/2 dl gojibær
1/2 dl cashewnøtter.
Ca 1.5 ss kokosolje, usmelta.
Halv ss agavesirup
1 ss palmesukker
1 stor ss råkakaopulver

Blenda alt sammen i blender, og rullet i kuler etterpå. Ble helt fantastisk godt!
Jeg dro på trening etter søster-besøket og tok med meg energikulene, og det var utrolig kjekt å kunne gomle i seg en mellom styrke- og kondisjonsøkta, og ikke minst etter trening!

Masse sunne fettsyrer fra nøttene og kokosoljen, pluss det jeg bare kan tenke meg må være raske karbs fra gojibærene + masse antioksidanter fra dem og råkakaopulveret :) Ooog kalsium, magnesium, sink osv fra kokospalmesukkeret.Gojibær og cashewnøtter blenda sammen.Kokosoljen, kokospalmesukkeret, og jeg tror jammen meg jeg tok litt vanilje oppi også! Hmm. Kan jeg ikke huske.Alt sammen blenda sammen, så nå var det bare å rulle!

Ble igrunn litt flere kuler enn det her, men de forsvant mystisk!

Verdt å prøve de her altså, var fantastisk gode! Og anbefaler å prøve med råkakaopulveret, ga det hele en liten smak av sjokoladekuler over seg :)

4 kommentarer

koselig med besøk da!! mmmm. ikke rart de forsvant. sikkert kjempegode!

Tone - Love Eat Pray

29.okt.2010 kl.09:07

Så gøy at du prøvde de og likte de!! Jeg trodde ikke de skulle være særlig gode, men det var de! Tror man kan gjøre masse endringer på de fleste raw food-oppskrifter og få de vellykka likevel, for det er jo bare å smake på deigen :)

Tone - Love Eat Pray

29.okt.2010 kl.09:08

Så rart at ikke url-en min kommer med på kommentaren. Må bare prøve igjen, med http foran...

Kine- getjuicing.blogg.no

31.okt.2010 kl.00:17

namnamnam...:D

og ja,fulle folk er virkelig "artig", særlig når man ikke er det selv..:)

Skriv en ny kommentar

iherb

iherb

23, Moss

Jente på 23 år, nysgjerrigheter består av; Superfood, Iherb.com, glutenfri mat, gjærfri mat, sukkerfri mat, mat uten tilsetningstoffer og kosthold generelt, men på denne bloggen vil dere kanskje aller mest ta del i hva jeg finner av skatter på iherb.com og lignende sider :) Kontakt: iherb@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits