Iherb-review!

Etter å ha prøvd disse produktene i noen dager nå, er det på tide med en liten review :)

Giovanni, Nutrafix Hair Reconstructor

Re-energizes tired, damaged hair
Encourages thickness and volume
Fills in porous hair with rich protein

Dette er hva det står på siden at den skal gjøre. Om den holder mål, vil jo bare tiden vise, men etter å ha prøvd den (kun) en gang, er jeg så langt fornøyd!
Den lukter nærmest ingenting, hvilket er fint for meg og huden min, som ikke skal ha så sterke lukter. Står på den at den inneholder fragrance som inkluderer essential oils, er litt nysgjerrig på hva dette er. Konsistensen på den er også veldig tykk og fin. Drøy i bruk! Jeg trenger ikke mye før håret mitt er dekket, og jeg har hår til ca skuldrene. 
Ca 30,- NOK med dagens kurs. I helsekost koster denne rundt kr 150,-! Det er helt sprøtt så mye man kan spare på å handle på nettet.

Kiss My Face, Oral Care, Tartar Control

 

Tannkrem uten sodium lauryl sulfat, dét er viktig for meg. Og det er denne fri for, hvilket er bra! Burde egentlig være en selvfølge, men.
Plukket meg ut denne etter å ha lest en anbefaling av den på bloggen til Mjuuugly. For meg er dette bare en helt vanlig, god tannkrem. Så langt har den ikke åpnet øynene hos meg, selv om jeg synes den er god, den er bare ikke fantastisk. Så langt.
Den skummer, og det er sikkert et pluss for flere der ute :-) Jeg er vant til Weleda-tannkremene som ikke skummer, så litt uvant for meg er det. Men jeg synes denne er god, og angrer ikke på kjøpet, selv om jeg kommer til å prøve en annen tannkrem neste gang. Mest for nysgjerrighetens skyld egentlig ;)
Ca 25,- NOK med dagens kurs.

 

Beauty Without Cruelty - Eye Make-Up Remover


Denne her derimot..! Denne vil jeg skryte opp i skyene! For den her er nemlig helt fantastisk. Jeg er så fornøyd med denne. Jeg valgte meg ut denne sminkefjerneren fordi jeg trengte en som var mild mot huden, som denne lover. Og det er den virkelig!

Jeg har prøvd flere forskjellige sminkefjernere, bl.a en fra Body Shop. Den var slik at jeg tok litt væske på pad'en, og idet jeg begynte å gni den mot øyet skumma den noe helt sinnsykt. Var jeg så heldig å få noe i øyet svidde det noe helt infernalsk. Men denne fra Beauty Without Cruelty svir bare såvidt om jeg dynker øyet mitt i den! Ikke at jeg gjør det så veldig ofte, men.  Og den lukter heller ingenting, skulle tro det var vann de hadde oppi der. Men det er det ikke, den her fjerner sminka kjempefint! Aldri noe smnke som sitter igjen etter at jeg er ferdig med å bruke denne. Anbefales på det varmeste!
Aldri vært testet på dyr og innehar heller ingen ingredienser av dyr. Viktig!

Ca 36,- NOK med dagens kurs.

Giovanni Body Wash - Raspberry WinterFår vel skryte litt av denne også ;-)
Utrolig god lukt på den her! Også fra Giovanni, må si jeg liker det merket her altså.
Var så nysgjerrig på hvordan den skulle lukte siden den het noe så fint som raspberry winter, og den levde opp til forventningene!
Den er organisk og 100 % vegetarisk, hvilket er flott. Og den som kanskje er enda flottere er at den inneholder essensielle fettsyrer som de sier er "necessary to smooth, repair and help heal skin". Genialt nå som vi går mot vinter og for min del, tørrere hud. Spennende å se om den vil fungere! Hvis ikke har jeg uansett en kjempegod dusjsåpe ;-)
Ca 39,- NOK med dagens kurs.

 

Fikk også med en smaksprøve;

Madre Labs, Madre-C

 


som smakte..eh. Surt. Som egentlig var forventet, kan ikke akkurat skryte på meg at greens-drinken min er så veldig god heller. Men var fint å ha den her på søndagsmorgenen når jeg hadde glemt greens-pulverne mine i leiligheten!

That's all for tonight, folks ;)

(Aner ikke hvorfor skrifta er som den er i dag, blogg.no er fucka. Hvorfor vil den ikke fjerne den tykke skrifta mi?)

 

 

 

 

 

 

 

5 kommentarer

artig å lese. fikk du smaksprøver? trodde de var fri?

Janicke

03.nov.2010 kl.08:09

Har litt lyst til å prøve Giovanni-produktene!

Beate

03.nov.2010 kl.12:47

Jeg elsker kiss my face tannkremen.

Bruker også en del av kingfisher. De skummer ikke, så er sikkert mer likende for deg :)

Silje Silje

07.nov.2010 kl.01:06

Jeg har også hårkuren og sminkefjerneren, men er ikke like fornøyd som jeg leser du er. Bra for deg da! Hehe. Nei jeg syns ikke hårkuren gir noe fukt jeg, og sminkefjerneren blir jeg litt..ikke sår, men huden blir litt rar av å bruke den. Og jeg syns ikke den fjerner altsammen helt. Men helt ok, og jeg bruker den innimellom siden merket er så fint :-) Har funnet meg en annen favoritt sminkefjerner/ansiktsvask, den kommer i en konkurranse eller give-away i neste uke! hihi.

Eldeen

17.nov.2010 kl.20:11

Takk for tipsene! Herlig! =D

Skriv en ny kommentar

iherb

iherb

23, Moss

Jente på 23 år, nysgjerrigheter består av; Superfood, Iherb.com, glutenfri mat, gjærfri mat, sukkerfri mat, mat uten tilsetningstoffer og kosthold generelt, men på denne bloggen vil dere kanskje aller mest ta del i hva jeg finner av skatter på iherb.com og lignende sider :) Kontakt: iherb@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits