Supersalad

Her om dagen lagde jeg meg en salat bestående av bl.a superfood og greens, og bildene ble så stilig at jeg har lyst til å dele det med dere :-)


Tunfisk, squash, agurk, mais, goji-bær, avskallede hempfrø, cacaonibs, cashewnøtter og valnøtter + saladbooster på toppen som jeg glemte før jeg tok det bildet her;) Saladbooster er noe jeg har fått tak i på Røtter i Oslo, og er rett og slett en blanding av greens som chlorella og alfalfaspirer osv. Kjempegodt i salat! Ses på toppen her:
5 kommentarer

lovelyliller: trening mm.

16.nov.2010 kl.10:21

å guri malla det så crispy og lekkert ut! ikke minst sunt og digg! :D ver det nam nam?

michelle / mird

17.nov.2010 kl.10:51

MOT PELS, vis at du bryr deg. Gå i tog i Fredrikstad, sjekk ut:

♥ http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=113153102085963

Eldeen

17.nov.2010 kl.19:56

Mmm, ser knallgodt ut! =D

Eldeen

18.nov.2010 kl.00:07

SV: Du er kanskje en hemmelig agent? Hihi. Gøy å finne deg, her også, hehe. =P Jeg har bestilt litt forskjellig, blant annet litt ingredienser til rå sjokolade, chlorella, en bodylotion og en olje (til kroppen). Gleder meg masse til det kommer! =)

Jeg skjønner ikke hva som kan være så kjipt med å ha en endru person på fest. Jeg har aldri synes at edru folk har vært kjipe å ha på fest selv om jeg har vært full - så det tror jeg handler mye om innstilling! Har aldri fått høre at jeg har vært kjip på fest selv om jeg er edru heller - de fleste merker vel i grunn ikke så mye av det vil jeg tro. =P Ja, det er kjempeslitsomt å bli så dårlig når jeg drikker, men det er jo ikke verre enn at jeg lar være. :) Jeg har heldigvis evnen til å være litt sprø uten å drikke alkohol, så det er ikke verdens undergang for min del.:)

Kine - Get juicing

25.nov.2010 kl.01:30

HERLIG! :D

Skriv en ny kommentar

iherb

iherb

23, Moss

Jente på 23 år, nysgjerrigheter består av; Superfood, Iherb.com, glutenfri mat, gjærfri mat, sukkerfri mat, mat uten tilsetningstoffer og kosthold generelt, men på denne bloggen vil dere kanskje aller mest ta del i hva jeg finner av skatter på iherb.com og lignende sider :) Kontakt: iherb@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits