Sjokoladelørdag

 Ingen lørdag uten sjokolade, sier nå jeg! I kveld prøvde jeg meg på karamelltrøflene til Mjuuugly og de gode gamle sjokokulene til Superlivsstil. Jeg eee-ee-elsker de sjokokulene! Lagde de i går kveld for å ha til i dag, men dét må jeg bare slutte med, for de forsvant på mystisk vis! Rart det der. 

Karamelltrøflene til Mjuuugly bestemte jeg meg brått for å lage i dag mens jeg stod på jobb og blomstret. Så jeg  gikk til innkjøp av mandler, og satte igang når jeg kom hjem for kvelden. Nå har jeg jo endelig alle ingrediensene!
Jeg elsker alle disse typene av godtekuler man kan lage, og de her var også kjempegode! Jeg lagde bare halve porsjonen, så det ble litt på slump alt sammen. Mistenker at jeg tok litt for lite yacon-sirup i, for det smakte ikke nok karamell synes jeg! Men neste gang! Da! :) Gode var de uansett!
Karamelltrøflene er de dere ser dekket i sjokolade, sjokokulene er den med råkakaopulver på seg.

God helg alle sammen! :-)
Nå skal jeg kose meg med sjokokulene mine og sette på L Word sesong 1. Slappe-av-kveld.2 kommentarer

Kristine

14.nov.2010 kl.12:30

Jeg lagde noen lignende forrige helg! Fantastisk godt! Mmmm, hvorfor trenger vi vanlig sjokolade? ;)

Silje Silje

17.nov.2010 kl.19:53

Slike kuler er så DIGG!

Skriv en ny kommentar

iherb

iherb

23, Moss

Jente på 23 år, nysgjerrigheter består av; Superfood, Iherb.com, glutenfri mat, gjærfri mat, sukkerfri mat, mat uten tilsetningstoffer og kosthold generelt, men på denne bloggen vil dere kanskje aller mest ta del i hva jeg finner av skatter på iherb.com og lignende sider :) Kontakt: iherb@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits