Ett år er gått - barnet mitt.

I dag, for nøyaktig ett år siden kjørte bestevenninna mi, søstra mi og jeg pusen min, barnet mitt, til dyrlegen. Da var hun blitt for gammel og syk for dette livet, og hun måtte få lov til å slippe. Jeg har aldri hatt så vondt før i hele mitt liv, og det at det i dag har gått ganske nøyaktig ett år.. Det gjør så vondt.

Nå nettopp våknet jeg av en sterk uro i meg. Uro i magen, hodet og hjertet. Hele kroppen min bare visste med én gang hvilken dag dette er, og tårene kom nesten momentant. Heldigvis har jeg en fantastisk søster som tok telefonen når jeg ringte, og som lot meg gråte ut alt.

Til den vakreste bebin i hele verden.

I dag har du vært borte i nøyaktig ett år. Ca på denne tiden tok Emilie, Marthe og jeg deg til dyrlegen. Det var ingenting å gjøre, du var blitt for gammel og syk. Jeg har aldri hatt så vondt før i hele mitt liv. 

Her om dagen fikk jeg spørsmål om hva du, Trulpe, var for meg. Jeg visste ikke hvor jeg skulle begynne, du var jo alt. Du var barnet mitt, ungen min, bebin min. Bebin min var du virkelig. Du ble tatt for tidlig fra pusemamman din, og sutta på alt av myke tepper og gensere hele livet ditt. Suttepusen, kalte pappa deg en stund husker jeg. 

Jeg sov sammen med deg hver natt, og du lå alltid alltid i armkroken min. Det savner jeg. Jeg savner å gå å legge meg, hvor du alltid så trofast fulgte etter meg, hoppa opp i senga, tassa opp til meg og la deg i armkroken min.

Jeg savner deg, barnet mitt. Ingen vil noensinne ta din plass.

Det å våkne til at man gråter, fordi hele kroppen bare vet at i dag er dagen, er vondt. Vondt i magen, og vondt i hjertet.
Jeg vil alltid være mamman din, barnet mitt. Og ingen kan noensinne erstatte deg. Du var livet mitt, vi vokste jo opp sammen.
Jeg elsker deg, bebi.

Jeg hørte mye på denne sangen like etter at du døde, og det har jeg ikke glemt. Derfor skal den få være med i dag også.

Antony and The Johnsons - Daylight and The Sun

Her sutter hun faktisk på meg :) Koste seg fælt.


Hennes siste sommer, hun holdt meg med selskap mens jeg leste til eksamen :)

 

5 kommentarer

Veronica

04.des.2010 kl.10:52

Ååååh det må jo være vondt, men jeg tenker også at om pus kunne prate, så ville nok pus skjønt og sagt at det var "greit". Ingen ønsker å gå rundt med smerter og en ikke-fungerende kropp.

Men tomt, det blir det jo for oss som sitter igjen. Jeg elsker katter og kjenner jeg får litt andre tanker om å skaffe meg en, for en dag vil den jo ikke være der.

Jeg har mistet mange undulater som var svært nære små venner for meg, og jeg savner dem enda. Å komme hjem til tomt hus føles ikke som å komme hjem. Ingen som roper for de hører meg. Ingen som hopper ut av buret for å sitte hos meg så fort jeg lukker opp døra i buret.

Dyr blir minst like nære som menneskevenner og barn. De som påstår noe annet eier ikke hjerte.

Du vil jo forhåpentligvis få deg flere kattevenner, de blir jo aldri de samme, det sa jeg om undulatene og, men man blir liksom glad i dem som en ny venn også, selv om den gamle savnes og. Jeg tror ikke på at en ny katt "erstatter" den andre, den tilføyer heller!

camilla

04.des.2010 kl.11:38

Uff skjønner at det gjør vondt, man får jo et veldig nært forhold til dyra også. utrolig fine bilder da. Håper du kommer deg greit gjennom dagen.

Nettisen

04.des.2010 kl.13:34

Huff da, håper det går bedre med deg. Det var veldig fint skrevet, ser at du var glad i bebin din.

Et hyggelig smil fra meg:-)

lovelyliller: trening mm.

04.des.2010 kl.16:47

aaaw. fikk nesten tårer i øyenene jeg. <3 dere møtes nok igjen en gang

Mjuuugly

05.des.2010 kl.14:56

Klarer ikke lese diktet, innledningen er tung nok. Har selv en katt som er babyen min, så jeg forstår at det er fryktelig vondt. Hun har det godt nå og du sitter igjen med alle de gode minnene!

Skriv en ny kommentar

iherb

iherb

23, Moss

Jente på 23 år, nysgjerrigheter består av; Superfood, Iherb.com, glutenfri mat, gjærfri mat, sukkerfri mat, mat uten tilsetningstoffer og kosthold generelt, men på denne bloggen vil dere kanskje aller mest ta del i hva jeg finner av skatter på iherb.com og lignende sider :) Kontakt: iherb@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits