Back on track

Jepp! Nå er det vel på tide at jeg også kommer i gang med blogginga igjen :)
Til tross for tap av verdens vakreste pusedame i jula, ble det en fin jul tross alt. Pusen min Lucy har nå fått selskap i en jentepus på 4 måneder som foreløpig heter Sofie/Sophie/Sofi. Stay tuned, sier jeg bare ;) 
Til jul fikk jeg mye fantastisk, og noe av det som kanskje var det største var at jeg fikk en gigantisk fin foodprosessor! Nærmere bestemt denne babyen:
Love it! 
Og så fikk jeg mandelkvern (jeg gleder meg SÅ til påske og til hjemmelaget marsipan! Ahh), og noe som dere jenter kanskje vet hva er; en mooncup!

Helt genialt, aldri mer skal jeg bruke penger på bind og tamponger. Økonomisaver, OG miljøsaver! Les mer om mooncup her, eller se en video av hvordan den brukes her.

Og en annen ting jeg må vise dere, som jeg kjøpte i dag og gleder meg SÅ til å begynne å lese. TADA!Ahhh, iLove. Endelig min første Kjernesunn-bok. Noen som har lest og har noen synspunkter/tips? :)

Nå er det leggetid, så jeg får avslutte med noen bilder av herligheten ;)

2 kommentarer

Solveig

11.jan.2011 kl.09:32

Ønsker meg sånn kjøkkenmaskin jeg også? Fornøyd med den hittil? Litt usikker på hvilken jeg skal gå for. Trist å miste et dyr da, har vært gjennom det mange ganger og vet hvor vondt det kan være....

Eldeen

18.jan.2011 kl.11:04

Ah, for noen herlige julegaver! Du må ha vært veldig snill i 2010. ;) Jeg har "Kjernesunn familie", "Kjernesunn mat" og "Kjernesunn jul", og jeg liker alle tre veldig godt! =) Lettleste, inspirerende bøker med flotte, fristende bilder i. <3

Skriv en ny kommentar

iherb

iherb

23, Moss

Jente på 23 år, nysgjerrigheter består av; Superfood, Iherb.com, glutenfri mat, gjærfri mat, sukkerfri mat, mat uten tilsetningstoffer og kosthold generelt, men på denne bloggen vil dere kanskje aller mest ta del i hva jeg finner av skatter på iherb.com og lignende sider :) Kontakt: iherb@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits