Nøtteknekkeren

Jeg har et lite problem jeg trenger deres hjelp med! En liten nøtt, for å si det slik ;) For en stund siden bestilte jeg disse nøttene fra iherb;En blanding av gresskarfrø, peanøtter, cashewnøtter, valnøtter og pekannøtter.
Kjøpte de hver for seg i pose, og måtte selvfølgelig blande de, da det var en gang jeg trodde jeg skulle være flink og spise en håndfull miksa nøtter hver dag. But no. 

SÅ! Nå lurer jeg fælt på hva jeg skal gjøre med disse blandingene, og det er der dere kommer inn! Forslag mottas nemlig med et stort TAKK :) Og fine bilder av det forhåpentligvise resultatet ;)

 

3 kommentarer

Veronica

16.jan.2011 kl.21:59

Tja jeg har litt av hvert i salat. Kanskje hakke dem lett først?

lovelyliller:)

16.jan.2011 kl.23:14

mal de og lag mandler,kakebunner,ha i brød eller rundstykker. jeg har laget pizzabunn av nøtter(se på bloggen) .. du kan også som V sier ha de i salater :) lykke til

Veronica

17.jan.2011 kl.23:10

sv jeg lagde paranøttkjeks nettopp faktisk - de ble litt tørre for meg, men ha på mye pålegg så blir det sikkert bra. Ellers tenker jeg olje eller noe. Men jeg skal lage dem igjen! Absolutt et godt alternativ til brødskive ;)

Skriv en ny kommentar

iherb

iherb

23, Moss

Jente på 23 år, nysgjerrigheter består av; Superfood, Iherb.com, glutenfri mat, gjærfri mat, sukkerfri mat, mat uten tilsetningstoffer og kosthold generelt, men på denne bloggen vil dere kanskje aller mest ta del i hva jeg finner av skatter på iherb.com og lignende sider :) Kontakt: iherb@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits