Min første raw suppe!

Her om dagen prøvde jeg meg nemlig på min første rå suppe! Spennende saker :)
Oppskriften tyvlånte jeg fra Silje sin blogg, og oppskriften, den finner dere her. Jeg prøvde meg på gulrot-suppa, med enkelte modifikasjoner, da jeg manglet vanilje og pøsa på med masse ingefær istedet, fordi det er så ALTFOR godt.  Anysoup! Slik ble resultatet:

Jeg slang på noe hempfrø på toppen, ble faktisk en veldig god kombinasjon!
MEN. Likte jeg egentlig suppa? ....Meh. Jeg håper det er en tilvenningssak det med rå supper, men førstegangsopplevelsen var nok ikke den beste. Jeg burde ha skjønt det når man skal ha avokado oppi, jeg liker nemlig ikke avokado. Blir kvalm av det, og får nesten alltid vondt i magen. Noen flere som har det sånn?
Jeg tenkte vel at avokadosmaken kom til å bli mer eller mindre borte i hele suppa, men den var dessverre altfor fremtredende for min smak. Og magen min la godt merke til den fordet, for å si det slik. 
Men jeg gir meg ikke! Neste gang blir det en annen type :) Noen som har forslag til hvor jeg kan finne fine raw soup-oppskrifter?

5 kommentarer

hjemmelagd

18.jan.2011 kl.15:34

Ser spennende ut! Jeg linket til deg fra bloggen min. iHerb er så bra! Så kan man spise sundt uten å bli ruinert. :)

lovelyliller:)

18.jan.2011 kl.16:07

MMmmmmmmmmm!!!

Janicke

18.jan.2011 kl.16:38

Den så snadder ut da! Her var det mange suppeoppskrifter: http://www.rawbc.org/raw_soups.html

mjuuugly

18.jan.2011 kl.18:32

Ja, jeg reagerer også på avokado. Jeg tåler rett og slett ikke tanken en gang, blir kvalm, men jeg liker det jo eeegentlig, bortsett fra at jeg blir så kvalm. Rare greier...

Suppa så jo knallekker ut!

mjuuugly

18.jan.2011 kl.22:17

Du kan jo prøve med blender/stavmikser/foodprosessor? Blir sikkert ikke like grovkvernet, men det er jo ikke så nøye ;)

Skriv en ny kommentar

iherb

iherb

23, Moss

Jente på 23 år, nysgjerrigheter består av; Superfood, Iherb.com, glutenfri mat, gjærfri mat, sukkerfri mat, mat uten tilsetningstoffer og kosthold generelt, men på denne bloggen vil dere kanskje aller mest ta del i hva jeg finner av skatter på iherb.com og lignende sider :) Kontakt: iherb@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits