Anbefaling!

Her kommer en liten anbefaling jeg har tenkt lenge at jeg må dele med dere. Jeg har nemlig funnet meg verdens beste tanntråd! I kid u not, so stay with me.
De fleste er vel kanskje vant til tanntråd hvor man må ta typ 2 meter ut av rullen for å få et godt grep, fordi i kontakt med spytt blir tanntråden så sleip og glatt at det er umulig å få noe ordentlig tak. Høres kjent ut? Vel, despare no more, for jeg har løsningen! Eller rettere sagt, iherb har løsningen. (Var det noen gang noe tvil? ;))

I bring you:

Desert Essence, Tea Tree Oil Dental FlossDen er helt fantastisk! Trodde ikke jeg kunne bli så frelst av en tanntråd, men overraskelse!
Jeg vet ikke nøyaktig hva det er med den, men det er liksom som om den har et belegg på tråden som gjør at den holder seg sticky selv med spytt på. Eh, vanskelig å forklare. Den er uansett helt genial og anbefales på det varmeste! 

Ca 14,- kr på iherb, med dagens valuta :)

3 kommentarer

lovelyliller:)

18.jan.2011 kl.06:53

sv: Mar MASSE oppskrifter på blogen. bare søk i søkefeltet til høyre :D

lovelyliller:)

18.jan.2011 kl.13:23

hehe tanntråd er faktisk supert! :D

Veronica O.

18.jan.2011 kl.21:22

Denne har jeg også prøvd, men synes den var fæl til å dele seg. Har to andre typer jeg prøver ut nå, kun testet den ene, og det er litt det samme problemet. :P

Skriv en ny kommentar

iherb

iherb

23, Moss

Jente på 23 år, nysgjerrigheter består av; Superfood, Iherb.com, glutenfri mat, gjærfri mat, sukkerfri mat, mat uten tilsetningstoffer og kosthold generelt, men på denne bloggen vil dere kanskje aller mest ta del i hva jeg finner av skatter på iherb.com og lignende sider :) Kontakt: iherb@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits