Raw dinner and dessert

Jeg gir ikke opp forsøkene på raw suppe jeg. Det er så enkel, rask og lettvint mat! Ikke minst tettpakket med flotte næringsstoffer. Det gjenstår bare å finne en rå suppe jeg elsker fordi den er GOD, ikke nødvendigvis pga alle de fine næringsstoffene i den. 
Men jeg gjorde et nytt forsøk i dag jeg dere! Ideen fikk jeg fra Silje sin blogg, hvor hun hadde skrevet et innlegg om rå supper og bl.a nevnt en suppe som bestod av rødbeter, ingefær og vanilje.
Om tirsdagen kjøpte jeg 1 kg økologiske rødbeter, så det var såklart den suppa som ble satt på dagsordenen i dag ;) 
Slang oppi det jeg hadde (altså ikke vanilje), og lot det stå til! Resultat:Se den fargen! To stk økologiske rødbeter, en bit ingefær og (altfor mye) vann. 
Suppa ble veldig tynn så jeg slang oppi noen ekstra rekvisitter:Romkameraten min digga fargene, må si jeg gjorde det samme! 
Ble dessverre ikke mett på suppa, så jeg må nok justere litt hvis jeg bestemmer meg for å prøve den her noe mer. Veldig spesiell smak på den! Romkameraten min sa den "smakte jord", og at han fikk asossiasjoner til den gang han spiste sand i barnehagen. Haha. Altså ingen videre suksess hos han ;)

Desserten bestod av noe så fantastisk som en frossen banan og rått kakaopulver miksa i blendern, og kakaonibs + usøtet kokos på toppen. Nomnom!Rå middag fullstappet med næringsstoffer, med andre ord:)
Fristet det?

4 kommentarer

lovelyliller:)

21.jan.2011 kl.08:25

dette så jo riktig godt ut(særlig desserten!) ;D

Veronica

21.jan.2011 kl.10:38

ja ;) kanskje jeg skal prøve begge deler en dag! Skremmer meg ikke at det skal smake jord egentlig. Men jeg har ingen dårlig erfaring med sand da :D

Silje Silje

21.jan.2011 kl.10:44

Du skrellet rødbetene ja? :-) (husk plasthansker!) Og vaniljen er ganske så viktig i oppskriftene, uten dem syns ikke jeg heller de er noe særlig gode. Så bestill deg det på gojiking asap! Så skal du se at suppene blir mye bedre :-)

Veronica

21.jan.2011 kl.10:46

Var altså meg over ;) glemte link ;) Hmm jeg har faktisk vaniljepulver i skapet jeg ikke har brukt så mye av. Hva venter jeg på :D

Skriv en ny kommentar

iherb

iherb

23, Moss

Jente på 23 år, nysgjerrigheter består av; Superfood, Iherb.com, glutenfri mat, gjærfri mat, sukkerfri mat, mat uten tilsetningstoffer og kosthold generelt, men på denne bloggen vil dere kanskje aller mest ta del i hva jeg finner av skatter på iherb.com og lignende sider :) Kontakt: iherb@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits